Wij zoeken

Openstaande vacatures:

Wij zoeken een dirigent die onze gezellige club als een uitdaging ziet om mee te musiceren. 

Op dit moment is de bigband niet compleet en zoeken we een dirigent die deze gezellige club als een uitdaging ziet om mee te musiceren.

Bigband NoPressSure bestaat uit ervaren amateurmuzikanten en treedt al bijna drie decennia een aantal keer per jaar op. We repeteren nu wekelijks op donderdagavond op een vaste locatie in de regio West-Friesland.

De dirigent van No PressSure is een professionele jazzmuzikant die motiverend leidinggeeft aan enthousiaste en ervaren amateurs die graag in een bigband spelen en overtuigende optredens neerzetten. Naast heldere eigen muzikale ideeën staat de dirigent ook open voor initiatieven van de bigbandleden. Behalve directie-skills en kennis van het bigbandrepertoire verwachten we ook dat de dirigent eventueel ervaring heeft in arrangeren.

NoPressSure speelde tot nu toe veel swingrepertoire met af en toe uitstapjes naar verwante stijlen, maar we zijn niet bang om ons repertoire te verbreden en te variëren. We horen graag wat jij meebrengt. Kandidaten nodigen we uit om enkele repetities te leiden zodat we erachter kunnen komen of het onderling klikt. Dit geldt ook voor muzikanten die nog op het conservatorium zitten.

Zie dit als een uitdaging om de geleerde competenties bij deze Bigband verder te ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd om kennis te maken of heb je vragen, mail naar info@nopresssure.nl

  • Wij zoeken nog een pianist(e). Kom je eens langs op de repetitie?
  • Ook is er plek voor een bassist/gitarist